Massatges

Dels massatges es diu que tant són un art com una ciència. Al centre Núria Barcelona li oferim massatges terapèutics i relaxants; massatges per a embarassades; drenatges limfàtics manuals…visiti’ns i gaudeixi dels seus múltiples beneficis.

Massatge terapèutic i relaxant

Gaudeixi durant 45 minuts de massatges terapèutics i relaxants amb un ambient tranquil i comprovi els beneficis fisiològics, psicològics i socials que li poden aportar. Els massatges terapèutics, amb els que utilitzem la tècnica dels “trigger points”, controlem el dolor  miofascial, estan indicats per al tractament de malalties i lesions.

 

Drenatge limfàtic (manual)

Massatge que afavoreix l’eliminació de toxines, redueix la retenció de líquids i els hematomes deguts a intervencions de varius,  liposuccions, post-part, mala circulació, processos oncològics, etc.

 

Massatges per a embarassades

Massatges terapèutics i relaxants per a embarassades, tenint en compte la postura, les cremes que s’apliquen i els punts que es poden i no es poden tocar quan s’està embarassada.

 

Pressoteràpia

Tractament a través d’una màquina de 12 càmares que descongestiona el teixit. Els fluïds limfàtics s’estimulen millorant notablement el procés del metabolisme i l’intercanvi de gasos. La pressió i el temps s’apliquen en funció de cada patologia.

La pressoteràpia s’aplica en situacions de retenció de líquids; per aconseguir un drenatge limfàtic general; casos de cel.lulitis; per alleugerir la mala circulació a les cames o la sensació de cansament; per petites varius i pal•liar processos traumàtics així com post – oncològics.

 

Crochetage

Tècnica molt utilitzada a França, Bèlgica, Luxemburg, Brasil i Barcelona amb diferents aplicacions:

  • Adherències postquirúrgiques: Manca de moviment articular
  • Membre superior: epicondilitis, epitrocleïtis, canal carpià, conflicte subacromial, tenosinovitis, dupuytren, canal de Guyon, algodistròfia, esquinços.
  • Membre inferior: Tendinosis, rampes musculars, esquinços, periostitis, pubàlgia, Morton, entorsis de genoll.
  • Columna vertebral: Occipitàlgia, ciatàlgia, lumbàlgia, torticoli, contractura muscular
  • Vasculars: Síndrome compartimental, algodistròfia reflexa, trastorn venós de l’extremitat inferior
  • Neurològiques: Neuràlgia del trigemin

Centre inscrit a:

Conveni cooperació educativa:

Espai Sanitari Garantit

Skip to content