Política de Privacitat i Protecció de Dades

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el client / usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del que és responsable NURIA BARCELONA APARICIO que ha estat degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d’informar sobre els productes i serveis sol·licitats, així com l’enviament de comunicacions comercials sobre els mateixos. L’informem també sobre els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir en el domicili social situat RAMBLA NOVA 78 1º 1ª 43003  TARRAGONA. L’informem també que les dades personals subministrades no seran cedides ni comunicades, ni tan sols per a la seva conservació, a terceres persones. En compliment de la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, vostè ens autoritza a remetre per mitjans electrònics publicitat i comunicacions que puguin ser del seu interès i / o documents per a la correcta execució de la relació establerta.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

4.1 Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: NÚRIA BARCELONA APARICIO

Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions per a la consecució d’aquests i mantenir-li informat sobre la nostra activitat en general.

Legitimació: Execució d’un contracte. Consentiment de l’interessat.

Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça info@fisioterapianuriabarcelona.com

 

4.2. Informació addicional sobre protecció de dades

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: NÚRIA BARCELONA APARICIO – NIF: 39712152F – Adreça postal: RAMBLA NOVA 78 1r 1ªB, 43003 TARRAGONA Telèfon: 977241118 – Correu electrònic: info@fisioterapianuriabarcelona.com

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A NÚRIA BARCELONA APARICIO tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de prestar-li els serveis concertats, realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, mantenir comunicacions a prop d’aquests, així com l’enviament de comunicacions inclusivament per correu electrònic, per a mantenir-li informat sobre la nostra activitat en general.

 

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre no sol·liciti la seva supressió, i en qualsevol cas, durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats
  • Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre la nostra activitat en general.

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

 

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Si un tercer és l’encarregat de pagament del tractament prestat se cediran les dades personals sol·licitades a l’efecte de complir les obligacions contractuals a les quals ens sotmeten aquests tercers en relació a la verificació de l’autorització i identificació de la pertinença al col·lectiu beneficiari de la prestació, a la gestió de la facturació i lliurament de comprovants que justifiquin l’efectiva prestació del servei i al lliurament de la informació per a garantir la correcta prestació del servei i a l’atenció de possibles reclamacions.

 

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a NÚRIA BARCELONA APARICIO estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, en els supòsits legalment establerts, tindrà dret a la portabilitat de les seves dades personals.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas NURIA BARCELONA APARICIO deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma:

enviant un correu electrònic a info@fisioterapianuriabarcelona.com o una carta a RAMBLA NOVA 78 1r 1ªB, 43003 TARRAGONA

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

 

 

Skip to content