Rehabilitació

Mitjançant la rehabilitació s’ajuda a les persones a arribar al més complet potencial físic a la vegada que s’intenta restablir o restaurar la salut. Al centre Núria Barcelona oferim gimnàstica hipopressiva; gimnàstica terapèutica; teràpia de l’escoliosi; sessions de bruxisme i tractaments viscerals i de traumatologia.

Gimnàstica terapèutica

La gimnàstica terapèutica consisteix en una sèrie d’exercicis físics que ajuden a prevenir patologies específiques o bé a suavitzar molèsties físiques i restaurar funcions. Amb aquesta gimnàstica es fan exercicis d’estiraments, mobilitat articular i enfortiment de la musculatura, tot això en grups reduïts i adaptats a cada persona segons les seves necessitats.

 

Gimnàstica hipopressiva

 Mitjançant aquest tipus de gimnàstica (no indicada per a embarassades) s’aconsegueixen dos objectius: prevenir la incontinència urinària i disminuir el perímetre de la panxa fins a 4 cm. Es tracta d’una gimnàstica que s’acompanya d’unes postures estàtiques determinades on es juga amb la respiració i s’intenta que tots els òrgans que han “baixat” degut a diversos factors (processos de part o poca força muscular) ascendeixin de manera natural, evitant així les pèrdues d’orina.

Entrevista OndaCero 06/11/2012 a Núria Barcelona sobre la gimnàstica hipopressiva

 

Teràpia de l’escoliosi (mètode Schroth)

 

A través d’aquest novedós i exitós mètode alemany s’aconsegueix reeducar la inclinació, lateralització i rotació de la vèrtebra (escoliosi), controlant la postura i el mal d’esquena.

Bruxisme

Sessions de relaxació de la musculatura temporomandibular, indicats sobretot per persones amb mal de cap i que apreten la mandíbula.

Tractament visceral

Tractament que es duu a terme per alliberar tensions de l’aparell digestiu, el fetge, l’ estómac, etc.

Traumatologia

Indicada per a la recuperació d’intervencions quirúrgiques, mal d’esquena, fractures, esquinços, tendinitis, etc. S’utilitzen mitjans físics com ara ultrasons, electroestimulació, analgèsia, microones, parafina, etc.

Centre inscrit a:

Conveni cooperació educativa:

Espai Sanitari Garantit

Skip to content